Stranieri

Maxim, eternul joker? Antrenorul lui Stuttgart a explicat de ce îl folosește doar pe final

Maxim, probleme musculare, n-a jucat etapa trecută. Dar ar putea reveni mâine, în derby-ul cu Hanovra

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday 11th of December 2016 12:00

Antrenorul Stuttgartului, Hannes Wolf, a explicat de ce Alex joacă mai mult pe finaluri de meci: ”Pentru mine, important e în ce moment al partidei poate ajuta mai bine echipa”.

Alexandru Maxim e din ianuarie 2013 la VfB Stuttgart. Dar niciodată, indiferent de antrenorii cu care a lucrat, și sunt destui, n-a reușit să-și facă loc cu adevărat în primul unsprezece. Deși suporterii și presa îi prețuiesc tehnica și viziunea asupra jocului, tehnicienii i-au rezervat cel mai adesea rolul atât de ingrat de joker.

Punctul pe "i"

Jos Luhukay, cel cu care șvabii au început sezonul, n-a vrut să spună de ce: "Întrebați-l pe Maxim". Însă succesorul său, Hannes Wolf, a pus lucrurile la punct: "Pentru mine, important e în ce moment al partidei poate Maxim să ajute mai mult echipa". Și se pare că acel moment îl reprezintă finalurile de meci.

Ultima speranță

Dar Wolf îi dă și o fărâmă de speranță românului: "Jocul lui Alex e definit prea mult prin acțiuni individuale. Vrem să ajungem în situația ca el să-și pună amprenta asupra întregului nostru joc". Deocamdată, Maxim n-a ajuns în acel punct.

2sunt meciurile în care Maxim a fost integralist în acest sezon la șvabi. În alte 12 a fost înlocuit (5) sau a intrat parcurs (7)

2019e anul în care expiră contractul lui Maxim cu VfB. Câștigă 1,5 milioane de euro pe sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.