Liga 1

Dragomir s-a luat de doi titulari din echipa lui Reghe: "Nu sunt de Steaua" » Pe cine vede favorită în lupta pentru titlu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 decembrie 2016

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat lupta pentru supremație în Liga 1 și o vede pe Steaua favorită certă la câștigarea titlului.

"Steaua ia campionatul. Se vor întări masiv și tot ei iau titlu. Dacă îi iau pe Alibec și Teixeira, gata, se termină campionatul. 

De Amorim și Boldrin nu sunt de Steaua. Unu fuge spre lateral, altul spre centru, dar niciunul către poartă. În schimb, Teixeira și Alibec au valoare de Steaua. Teixeira e un fotbalist de mare rafinament, la fel și Alibec.

Șumudică a luat o echipă plină de problemele și a reușit să câștige campionatul. A făcut din niște anonimi campionii României.  Este de departe e cel mai bun antrenor al anului. Nu știm să recunoaștem și să ne respectăm valorile", a tunat Dragomir la TV Digi. 

"Treaba e serioasă la Mediaș. Au jucători foarte buni, dar nu cred că au forța să reziste și în play-off" Dumitru Dragomir

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.