Liga 1

Coman lasă de înțeles că Șumudică e out după Steaua » Ruptura adâncită și de decizia în cazul Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 December 2016

Dani Coman, președintele Astrei, s-a arătat dezamăgit de ultimele evenimente petrecute în cadrul echipei și spune că tevatura cu Șumudică poate afecta jucătorii. Fostul portar anunță că viitorul antrenorului la club va fi reanalizat după jocul de azi și recunoaște că nu i-a convenit decizia staff-ului tehnic de a nu-l utiliza pe Alibec cu roș-albaștrii. 

"Eu îmi doream să joace Alibec, dar dacă așa s-a decis... N-a depins de mine. A fost o situație cu care nu ne-am mai confruntat. Noi am încercat să-i facem pe jucători să se concentreze doar pe seama acestui meci. Sper că au înțeles că trecem printr-un moment greu. Obiectivul nostru e să jucăm în play-off, iar meciul din această seară e decisiv.

Antrenorul ne-a spus aseară că va rămâne la echipă pentru meciul cu Steaua. Toată atenția a fost asupra acestui meci. Vom analiza zilele viitoare ce vom face. Cu siguranță că jucătorii au fost afectați de această tevatură, dar mizez pe valoarea jucătorilor. Astra poate bate Steaua", a declarat Dani Coman la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.