Handbal

Corespondență din Suedia » Crina Pintea a fost formidabilă și cu Ungaria: ”Toată lumea are un vis!”

Crina Pintea s-a apărat excelent, dar a produs pagube și în atac

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 12th of December 2016 12:00

Crina Pintea a fost formidabilă și în meciul de aseară, fiind imposibil de trecut în apărare.

Pivotul naționalei României e una dintre uriașele surprize de la Europeanul din Suedia. Crina Pintea joacă de la meci la meci mai bine, fiind unul dintre stâlpii defensivei române, alături de Gabi Szucs.

"Mă bucur enorm că am putut să-mi ajut echipa, mulțumesc lui Dumnezeu că ne înțelegem excelent în apărare și lucrurile marg din ce în ce mai bine", a declarat Pintea.

Ungaria a avut o singură aruncare de la 7 metri, abia în minutul 58, când Martin Ambros schimbase deja titularele. "Asta spune totul despre felul cum ne-am apărat. Cu gândul ăsta am intrat pe teren, să nu le dăm nici o șansă", a subliniat jucătoarea de la Thuringer.

Crina spune că fetele și antrenorii au convenit la pauză să intre pe teren ca și cum atunci ar fi început meciul. "S-au văzut multe răsturnări de scor, noi am dorit să le luăm tare, din primul minut, și să considerăm scorul ca și cum ar fi 0-0. Nu le-am lăsat să respire și nu le-am slăbit, să le dăm senzația că pot reveni", a mai adăugat Crina.

E bucuroasă că toată lumea joacă, fetele se suplinesc excelent și visul ușor-ușor devine realitate. "Toată lumea are un vis. Care e acela? Vom vedea! Până atunci trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci", a încheiat Pintea. Și visele se îndeplinesc câteodată!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.