Liga 1

VIDEO 5 reacții inedite ale lui Șumudică de la conferința de presă » După o glumă sinistră, a anunțat un supertransfer

Articol de Vlad Nedelea  —  duminică, 11 decembrie 2016

Marius Șumudică a ținut o conferință de presă pestriță după succesul cu Steaua, 1-0, în care a vrut să atingă toate subiectele momentului din jurul clubului. El a anunțat că Budescu rămâne la Astra și din iarnă, l-a lăudat pe Alexandru Stan și a făcut o remarcă tragicomică după atentatele de la Istanbul. 

...despre transferul lui Budescu la Steaua: "Nu știu ce a vorbit cu domnul Gigi Becali, dar eu vă spun un lucru. Dacă Budescu reziliază contractul cu chinezii și eu voi rămâne la Astra, atunci și el va rămâne alături de mine".

...despre apariția pe coperta revistei Ligii: "Suntem buni! Uitați ce scrie aici în revista Ligii! "Cel mai bun!". Dar nu eu sunt cel mai bun, ci băieții. Ei m-au făcut pe mine să ajung cel mai bun. E una dintre cele mai frumoase reviste pe care am văzut-o. E una dintre cele mai frumoase săptămâni din viața mea".

...despre transferul lui Alexandru Stan de la Astra: "Turcii m-au întrebat de Alexandru Stan. Dintre toți jucătorii, turcii m-au întrebat doar de Stan. Eu îl car după mine de la 18 ani de când era la FC Național. Am încercat eu să aduc fundaș dreapta, ba l-am adus pe Vanghelis, Vanghelov. Nici nu mai știu cum se numește (n.r. Kristi Vangjeli). Stan e de departe cel mai bun, mi-a marcat și gol acasă cu Plzen, i-a dominat pe ăia de la Roma de nu puteau să-l prindă. Ăsta e talentul meu în vestiar. Sunt copiii mei! Îi iubesc pe toți. Ei mi-au dat totul".

...despre atentatele de sâmbătă de la Istanbul: "Cum să nu-ți fie frică? N-ai văzut că te duci să bei o cafea și te trezești că ai mâna vizavi cu ceasu' pe ea".

...despre suporterii prezenți la meciul cu Steaua: "Da, au fost senzaționali. Extraordinari! Trei sferturi au aplaudat-o pe Steaua!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.