Tenis

EXCLUSIV VIDEO+FOTO Ion Țiriac e gata să dea o mare lovitură » Vrea să ia trei terenuri din apropierea FRF și să le transforme în ceva unic pentru România

+18 Foto
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Alin Grigore  —  luni, 12 decembrie 2016

Fostul mare tenisman Ion Țiriac (77 de ani) e aproape să dea o mare lovitură! Omul de afaceri e la un pas să pună mâna pe mai multe baze sportive din București!

Sursele GSP.ro informează că Țiriac e gata să ia în concesiune baza sportivă ”Pro Luceafărul” și baza sportivă ”Viitorul București”. Pe lângă acestea, pe lista omului de afaceri se află și un teren aflat între cele două baze sportive care aparține Federației Române de Motociclism.

Cele trei terenuri dorite de Ion Țiriac se află chiar în spatele Casei Fotbalului. Mai exact pe Strada Sergent Șerbănică Vasile.

Fostul mare tenisman dorește să construiască acolo un cel mai mare complex sportiv cu terenuri de tenis din România.

cum a luat hotărârea

Totul a plecat după ce Ion Țiriac a aflat că lui Marcel Pigulea i-a expirat contractul de concesionare al terenului de la ”Pro Luceafărul” în urmă cu câteva luni. Mai mult, contractul de concesionare al celor de la ”Viitorul București” se încheie și el la începutul anului viitor. La fel și cu terenul FR de Motociclism.

Astfel, Ion Țiriac va avea drum liber către cele trei terenuri care se află unul lângă altul.

Ion Țiriac a mai construit în urmă cu 4 ani un complex sportiv în apropiere de Cora Pantelimon, pe malul Lacului Dobroiești, în care a investit aproximativ un milion de euro. Acesta se află pe vechiul amplasament al bazei sportive Granitul.

Vezi în galeria foto de sus dar și în imaginile VIDEO de mai jos cum arată ACUM terenurile unde vrea să investească Ion Țiriac!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.