Tenis

A dat tenisul pe scris » Horia Tecău a lansat prima sa carte: "Mi-am dat seama exact ce mesaj doream să transmit"

FOTO: CRISTI PREDA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 decembrie 2016

Tenismenul Horia Tecău și-a lansat prima carte, intitulată "Viața în ritm de tenis", în care povesteşte experienţele sale de când a început să practice sportul.

"Materialul îl aveam de mult timp. Scrisul m-a ajutat să îmi setez obiectivele. Anul acesta editura a venit la mine cu o propunere şi s-a potrivit perfect. Pentru că eram pregătit să scriu ceva, dar acum mi-am dat seama exact ce mesaj doream să transmit, nu numai copiilor ci şi părinţilor.

Joc tenis de la cinci ani. Scrisul a venit pe parcurs. Cred că la următoarea carte voi avea mai multă experienţă. Am citit biografiile lui Nadal, Djokovici. Nu pot să spun că m-au inspirat, pentru că e un alt gen de carte. Eu îmi doresc să influențez cât mai mulţi copii şi părinţi şi să le fie de folos cartea. Probabil că la sfârşitul carierei voi scrie şi o biografie, dar acum consider că mai am câţiva ani de jucat. Sunt multe experienţe şi lecţii pe care aş vrea să le povestesc", a spus tenismenul medaliat cu argint la proba de dublu de la Jocurile Olimpice la TV Dolce Sport.

Cartea "Viaţa în ritm de tenis" a fost lansată la librăria Cărtureşti Carusel, în prezenţa mai multor oameni de sport, între care şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu, Marian Drăgulescu şi Florin Segărceanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.