Liga 1

Motivul pentru care Becali i-a dat interzis lui MM la transferuri » Cum arată echipa "petardelor" pe care le-a adus la Steaua

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 December 2016

Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica, după transferurile făcute de acesta în vară, și a spus că de acum înainte nu va mai aduce el jucători la Steaua.

Decizia patronului roș-albaștrilor vine după ce jucătorii aduși de MM au avut evoluții extrem de slabe și l-au enervat pe acesta. Dintre fotbaliștii aduși în iarnă, Bojan Golubovici este jucătorul care a avut cel mai slab randament.

 "Eu nu înțeleg cum l-a văzut MM pe ăsta atacant. Nu pot să-mi dau seama. Nu știu cum s-a putut păcăli atât de tare și l-a văzut pe ăsta jucător de Steaua.

Nu mă pot supăra pe el pentru că e băiat de nota 10, la Golubovici mă refer. El atât poate. Păi eu voiam să-l iau pe Budescu și el mi-a zis să-l iau pe Golubovici" Gigi Becali la TV Sport ro. 

De-a lungul timpului, MM a adus o serie de jucători care au dezamăgit la Steaua, iar Gazeta Sporturilor a alcătuit un prim "11" al celor mai slabi.

Echipa "petardelor" pe care le-a recrutat MM:
Andrey - Georgievski Saban, Tudose, Tibi Curt, D. Popescu - G. Matei, Elton, Dorinel Popa, Tatu - Golubovici 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.