Campionate

Mai ceva ca-n Liga 1! Motivul INCREDIBIL pentru care a fost suspendat un arbitru din Barcelona-Real

foto: Mirror

Articol de George Titus Albulescu  —  marţi, 13 decembrie 2016

Pau Norbert Cebrian Devis, unul dintre asistenții meciului Barcelona – Real Madrid, 1-1, în etapa a 14-a din La Liga, a primit o suspendare pe două etape, deoarece ”a fost prea prietenos cu jucătorii echipei catalane”.

Arbitrul nu a fost programat la niciunul dintre partidele din La Liga, care se vor desfășura în acest week-end, și nici în runda următoare, după ce Comitetul spaniol a dezaprobat acțiunile sale de la El Clasico.

Radio Cadena SER a anunțat că observatorul partidei a menționat în raportul său că asistentul a glumit cu unii dintre jucătorii Barcelonei pe tunelul de la vestiare.

Fotbaliștii lui Real Madrid au fost furioși asupra unor decizii luate de arbitrul Carlos Clos Gomez și de colaboratorii săi, în timpul meciului, care s-a încheiat nedecis 1-1, în ultimul week-end.

Căpitanul ”galacticilor” Sergio Ramos a adus critici cavalerilor fluierului de la El Clasico. ”Arbitrajul de pe Nou Camp? Aș putea spune o mulțime de lucruri, văzând ce s-a întâmmplat, dar nu s-ar schimba nimic. Prefer să nu vorbesc, deoarece nu vreau să ofer subiecte presei. Am mult respect pentru arbitri, sunt și ei oameni și pot face greșeli”, scrie Mirror.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.