Liga 1

Întâlnire Mutu - Anamaria Prodan » Oficialul lui Dinamo cere un stelist! Sumă-record cerută de Negoiță pentru Rotariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 decembrie 2016

Managerul lui Dinamo, Adrian Mutu, a dezvăluit că s-a întâlnit cu Anamaria Prodan și a discutat despre fundașul Stelei, Alin Toșca.

"Eu m-am întâlnit ieri cu Anamaria Prodan și am vorbit cu ea despre Toșca, jucător pe care îl reprezintă. Am întrebat despre situația lui. Din câte știu eu, Becali are ofertă pe masă pentru el", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

În plus, managerul lui Dinamo a vorbit și despre situația lui Rotariu și Gnohere, jucători despre care Becali a spus că îi vrea la Steaua și că cei de la Dinamo i-au propus să îi cumpere.

"Am vorbit și despre Gnohere. M-a întrebat ce vrem pe el, dar nu are legătură cu Steaua. Noi vrem 450.000 de euro pe el. Dacă Steaua îl vrea, îl așteptăm la negocieri. Dacă vor să aștepte, bine.

Discuția este mai veche, de când am venit eu. M-a sunat Becali și mi-a spus că vrea să dea 2,5 milioane de euro. Negoiță a refuzat categoric. Nu a refuzat pentru că era vorba despre Steaua, ci pentru că noi vrem 4 milioane de euro pentru Rotariu", a adăugat Mutu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.