Liga 1

Școala de corecție Steaua! Despre ce jucător spune Reghe: "Trebuie să primească și câte o palmă la funduleț"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 decembrie 2016

După ce a spus că îl va folosi pe Tudorie doar la căratul bagajelor, Laurențiu Reghecampf a revenit asupra atacantului de 20 de ani al Stelei.

"Tudorie este jucătorul nostru și va fi pentru următorii doi ani, cât mai are contract cu noi.  Este un jucător tânăr. Dintre jucătorii tineri pe care i-am folosit anul acesta, Tudorie a avut destul de multe apariții. Este foarte greu pentru un tănăr să joace la nivelul pe care ni-l dorim.

Trebuie să avem răbdare. Este un jucător cu care mergem mai departe.

Avem jucători tineri, de valoare. Acești jucători trebuie să învețe să devină jucători profesioniști și este bine ca uneori trebuie să mai primească și câte o pălmuță la funduleț. Trebuie să îi educăm. Trebuie să fie mai buni cu fiecare etapă. Acesta a fost mereu obiectivul nostru. Nu să îl vindem pe Tudorie cu 30 de milioane", a spus Reghecampf la conferința de presă.

"Tudorie e bine. E înalt, are 1,90, este frumos. Tudorie este la echipa a doua. Va juca acolo un meci. Ar trebui să-l întrebați și pe el cum a văzut meciul pe care l-a jucat la prima echipă, ultimul mă refer.

Dacă ne mai poate ajuta? Da, când o să avem bagaj sau ceva o să-l chemăm să ne ajute" Reghecampf, pe 3 decembrie

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.