Liga 1

Andone îl contrează pe Becali: "Ne-ai făcut o ofertă cu o sumă de talcioc!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 December 2016

Ioan Andone a comentat declaraţiile făcute de Gigi Becali, după ce patronul Stelei a spus că Dinamo a vrut să-i dea pe Gnohere şi Rotariu în schimbul lui Toşca plus alte două milioane de euro.

"Cu Toşca a fost discuţia în vară, şi cu Rotariu şi cu Gnohere. Nu ştiu cum a apărut şi Toşca acum, probabil e supărat Toşca. Asta trebuie să-i mobilizeze foarte mult pe Roti şi Bizon, să-şi dorească să joace, să dea gol. Ăsta e Gigi, ai discutat acum doi ani ceva şi ţi-o spune înaintea meciului.

Cred că suma nu e deloc colosală, e de talcioc, de reducere. Rotariu e în echipa naţională. Acum să comparăm cu alţi jucători transferaţi de Steaua. Rotariu are un viitor foarte frumos. Bizonul a fost golgeterul nostru, că acum are o perioada mai proastă, e altceva. S-a accidentat, dar are calitate.

Preţul ar trebui să fie mult mai mare. Acum nu ştiu la cât îl evalueaza ei pe Toşca, poate o fi Toşca 2 milioane. Eu n-aş fi niciodată de acord cu acest schimb", a spus Andone la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Gaz Metan. 

Dinamo va juca joi, la Mediaș, meciul din "optimile" Cupei României cu Gaz Metan, de la ora 20:30. Partida va fi în direct pe Digi, Dolce, Look şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.