Stranieri

Presa din Spania anunță: Florin Andone, dorit în Premier League!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 December 2016

Atacantul lui Deportivo ar putea bifa un transfer de marcă, fiind urmărit de englezii de la Sunderland, ultima clasată din Premier League. Interesul clubului britanic vine după ultimele evoluții ale lui Andone, care este din ce în ce mai apreciat în Spania, anunță spaniolii de la mundodeportivo.com

Clubul care îl dorește pe Andone se află într-o situație dezastruoasă în Premier League, fiind pe ultimul loc, având una din cele mai slabe ofensive din Anglia: doar 14 goluri marcate în 15 meciuri. 

Veteranul Jermain Defoe și Victor Anichebe sunt atacanții cu care Andone s-ar lupta pentru titularizare la Sunderland. 

Echipa britanică se află pe ultimul loc în Anglia, deși valoarea totală a lotului este cotată la  99 milioane euro, conform transfermarkt. Sunderland este antrenată de un nume important, David Moyes, cel care a condus-o pe Manchester United în urmă cu două sezoane. 

În comparație, actuala echipă a atacantului român este evaluată la 66,6 milioane euro, conform aceluiași site de specialitate. 

După un început mai ezitant, Florin Andone și-a intrat în ritm în Spania, reușind cinci goluri în ultimele cinci meciuri pentru Deportivo La Coruna în La Liga. 

Un alt internațional român a jucat în anii trecuți pentru Sunderland, Costel Pantilimon bifând 45 meciuri pentru "pisicile negre" în perioada 2014- 2016.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.