Stranieri

Maxim le-a pierdut derby-ul! Tricolorul a gafat impardonabil în finalul meciului cu Hannover, 1-2

Maxim, dezolat // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday 14th of December 2016 12:00

”Tricolorul” și portarul Langerak au gafat impardonabil în final și Stuttgartul a ratat șansa locului 1 în Zweite Bundesliga.

Și o remiză cu Hannover 96 i-ar fi ajuns Stuttgartului, luni seară, ca să urce pe locul întâi în 2. Bundesliga. Dar la distanță de 3 minute de-a o obține, o dublă gafă a spulberat totul și șvabii au sfârșit învinși: 1-2. Un blackout de care s-au făcut vinovați Alexandru Maxim și portarul Langerak.

Pasă la adversar

Goalkeeperul șvabilor a degajat neinspirat, iar Maxim, aflat în apropierea liniei de margine, a continuat la fel. Cu o pasă înapoi, moale, interceptată de Karaman. Jucătorul Hanovrei a intrat în careu, Langerak l-a atacat cu piciorul întins și acesta a căzut.

Convins că se va dicta penalty, portarul n-a mai urmărit balonul, fiind mai preocupat să-i demonstreze arbitrului că n-a faultat. Și mingea a ajuns la Klaus, care a expediat-o în plasă: 1-2.

Criticați de căpitan

Antrenorul Hannes Wolf a refuzat să-i arate cu degetul pe Maxim și pe Langerak, dar căpitanul lui VfB, Gentner, a căzut pradă nervilor: "Nu se poate să pierdem astfel! Asta se numește lipsă de concentrare. Vinovații? N-am obiceiul să-mi critic colegii în fața presei". Dar tocmai o făcuse. Și e clar la cine se referea.

"Un meci poate fi decis și de astfel de momente. Din păcate, astăzi a fost împotriva noastră. E un eșec amar"
Hannes Wolf, antrenor Stuttgart

64e minutul în care Maxim a intrat la Stuttgart. El a revenit după o perioadă în care a acuzat probleme musculare

2goluri și 5 assisturi are Maxim în 15 meciuri jucate în 2016-2017

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.