Handbal

Corespondenţă din Suedia » "Cel mai prost meci" » Mărturie sinceră din vestiarul României după jocul cu Cehia: "Arbitrul fluierase și noi încă tremuram"

Foto: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 13 decembrie 2016

Mădălina Zamfirescu a recunoscut că a avut mari emoții la meciul cu Cehia (30-28), penultimul jucat de România în grupa principală de la Campionatul European şi crede că aceasta a fost cea mai slabă prestaţiei a naţionalei până acum.

A început titulară și asta poate fi o explicație. "Încă tremuram și după ce s-a terminat meciul. Ne așteptam să fie greu, dar nici chiar așa. Sper să fi fost cel mai prost meci al nostru la acest European, iar cu Danemarca să-l reușim pe cel mai bun", a declarat Zamfirescu.

Centrul României crede că Danemarca a mai crescut față de ultimele jocuri. "Mie mi se pare că Danemarca arată mai bine acum, o echipă mai omogenă, sper să mă înșel. Cu Cehia a mers atacul, dar nu și apărarea. Ca să câștigăm contra Danemarcei avem nevoie de o apărare mult mai exactă", a adăugat Mădălina, care nu se gândește la oboseala acumulată. "Când ai un meci atât de important, cine mai simte durere și oboseală?".

CLASAMENT:

Echipa Meciuri Puncte
1. Norvegia 4 8
2. România 4 6
3. Danemarca 4 5
4. Rusia 4 3
5. Cehia 4 2
6. Ungaria 4 0

"Cel mai important e că am câștigat. Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa, că am mai adunat o victorie și pornim încrezătoare în fața Danemarcei. Nu le-am desconsiderat pe cehoaice, dar ăsta e sportul, și ele au jucat cu multă ambiție, nu aveau nimic de pierdut" Aneta Udriştoiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.