Cupa Romaniei

Becali anunță o campanie de transferuri fără precedent: "Vom lua cinci-șase jucători. La noi nu marchează și nu driblează nimeni. Avem nevoie de sare și piper"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 December 2016

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul meciului pierdut de la Mioveni că va transfera cel puțin cinci jucători în pauza competițonală. Becali a declarat că e conștient de valoarea echipei actuale, dar anunță o campanie de transferuri masivă.

"Luăm trei-patru atacanți care să poată să marcheze goluri, noi n-avem atacanți. Alibec e rezolvat, la fel ca un alt atacant, dar nu vreau să spun mai multe acum.

Vom lua încă cinci-șase jucători, știu care e valoarea echipei actuale, de aceea nu sunt supărat. Dacă ai valoare, trebuie să câștigi în orice condiții. Ne trebuie jucători care să dribleze, la noi nu driblează nimeni. O echipă care are valoare trebuie să găsească drumul spre gol în orice condiție. Avem nevoie de cineva care să fie sarea și piperul echipei", a spus Becali la TV Sport ro.

"De Amorim îmi place, nu a confirmat total încă, dar va arăta altfel din a doua parte a sezonului. Ovidiu Popescu joacă foarte bine, a confirmat, joacă pe multe posturi. A confirmat în totalitate și îmi place foarte mult de el", a mai spus patronul Stelei.

"De Golubovici, Aganovici încercăm să scăpăm, să vedem dacă vom reuși, Golubovici are pretenții financiare" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.