Campionate

Un superfotbalist surprinde: ”Ronaldo nu merita Balonul de Aur" » Replica acidă a lui Cristiano: "Tu pe unde mai joci acum?"

foto: reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  joi, 15 decembrie 2016

Xavi Hernandez, fostul mijlocaș al echipei catalane, susține că Ronaldo nu trebuia să câștige ”Balonul de Aur” în 2016, premiul acordat de”France Footbal”, ci argentinianul Lionel Messi. 

Portughezul a fost încoronat cu titlul de cel mai bun fotbalist din lume pentru a patra oară în cariera sa, după ce a cucerit trofee majore în acest an, atât cu echipa de club (Champions League cu Real Madrid), cât și cu naționala (Campionatul European cu Portugalia).

”În 2016, la atribuirea Balonului de Aur, s-a ținut cont mai mult de titlurile câștigate, dar au existat și ani în care nu s-a luat în seamă acest lucru. Lionel Messi este cel mai bun dintre toți, chiar dacă premiile le câștigă altcineva”, a spus jucătorul în prezent la Al-Sadd.

Spaniolul, în vârstă de 36 de ani, care în prezent evoluează la echipa Al-Saad, s-a întâlnit cu foștii săi coechipieri de la Barcelona, cu ocazia unui meci amical disputat în Qatar.

Replica lui Cristiano Ronaldo la criticile lui Xavi Hernandez nu au întârziat să apară: ”Nu contează dacă Xavi vorbește de mine. El joacă în Qatar sau nu știu unde. El a câștigat tot, dar mai puțin Balonul de Aur”.

În ancheta efectuată de ”France Footbal”, Ronaldo a primit 745 de puncte față de 316 cât a avut Messi. Cei 173 de ziariști care au răspuns la sondaj și-au exprimat în majoritate părerea că portughezul merită, în mod incontestabil, trofeul din 2016.

sursa: marca.com, tf1.fr

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.