Liga 1

EXCLUSIV Primul club care se oferă să dea locul celor de la CSA Steaua București: "Retrogradăm noi pentru ei. Orice pentru Lăcătuș"

Articol de Alin Grigore  —  joi, 15 decembrie 2016

CSA Steaua a înființat echipa de fotbal și, conform regulamentului aflat în vigoare, la anul va trebui să pornească din Liga a 5-a.

Marius Lăcătuș și președintele CSA, colonelul Cristian Petrea, susțin că echipa va fi înscrisă în cel de-al patrulea eșalon, însă regulamentul din prezent nu le permite acest lucru. Totuși, pentru a putea evolua în Liga a 4-a, CSA primește ajutor de unde se aștepta mai puțin.

Victoria București, o formație aflată în Liga a 4-a, este gata să renunțe la locul ei din al patrulea eșalon în favoarea celor de la CSA Steaua București.

"Cunoaștem foarte bine regulamentul și știm că CSA Steaua nu va putea juca în Liga a 4-a. Dar noi suntem dispuși să le oferim locul nostru. Avem mare încredere în cei de la CSA și de aceea credem că ei pot promova mai repede și mai ușor tinerele talente.

Noi le lăsăm locul nostru și coborâm în Liga a 5-a, nu-i nicio problemă. Important e viitorul fotbalului românesc. Și până la urmă să nu uităm că acolo e un om extraordinar în persoana lui Marius Lăcătuș, care trebuie ajutat. Orice pentru el", a declarat directorul sportiv al Victoriei, Adrian Stângă, pentru GSP.ro.

"Suntem siguri că ne vom salva de la retrogradare, însă nu ne dăm la o parte din a ceda locul nostru celor de la CSA" Adrian Stângă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.