Cupa Romaniei

Discurs contradictoriu în tabăra "pandurilor" » Jucătorii acuză că n-au fost bani de deplasare, oficialii au altă variantă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 December 2016

Andrei Piţian, fundaşul celor de la Pandurii, a acuzat la finalul meciului cu Viitorul (0-3) că jumătate din echipa gorjenilor nu a făcut deplasarea la Ovidiu din cauza problemelor financiare.

"Suntem intr-o situaţie deplorabilă, cred că am scăpat ieftin în această seară. Conducerea noastră nu a avut suficienţi bani pentru deplasarea de la Constanţa, aşa că echipa a fost împărţită în două. Din iarnă vom vedea ce va face fiecare, dar aşa nu se mai poate continua", a spus Piţian la TV Dolce Sport.

Fotbalistul a fost contrazis de antrenorul secund al "pandurilor", Marian Dinu, care a afirmat că majoritatea titularilor nu au făcut deplasarea de la Viitorul din cauza unei răceli.

"Petre Grigoraş a lipsit azi de pe bancă din motive medicale, un virus gripal a afectat aproape 90% din membrii lotului. Azi am aliniat jucătorii valizi pe care i-am avut.

E mult spus că am scăpat ieftin. Deşi sunt jucători care sunt la primul meci oficial, ne-am fi aşteptat la altceva de la ei. Nu s-a pus presiune pe ei. A fost părerea lui Piţian, dar nu acesta a fost motivul. Conducerea actuală face eforturi disperate sa asigure condiţiile care au fost până acum, dar ar fi o greşeală să se interpreteze astfel", a fost replica lui Marian Dinu, antrenorul secund al gorjenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.