Liga 1

Puştii se duc în play-out » Tinerii precum Petre jr. sau Tîrcoveanu vor fi împrumutați la cluburi din subsolul clasamentului

Articol de Victor Vrînceanu  —  Saturday 17th of December 2016 12:00

New Dinamo nu prea funcționează, iar oficialii roş-albi au decis ca în perioada de mercato din această iarnă să "cureţe" lotul de puștii care nu au reuşit să se impună și bat pasul pe loc.

Strategia "câinilor" este să discute cu formațiile din subsolul clasamentului care au reale probleme financiare, cum ar fi ASA Târgu Mureş sau Pandurii, şi să îi împrumute pe Patrick Petre şi compania pentru a fi siguri că aceştia vor bifa meciuri în prima ligă în sezonul de primăvară.

"Nu va fi un pas înapoi pentru ei. Decât să stea eterne rezerve sau nici măcar să prindă lotul lărgit, mai bine merg împrumut 6 luni la echipe de play-out, unde să joace constant. Nu ne interesează să îi dăm în ligi inferioare pentru că au «ars» deja acele etape", au spus sursele Gazetei din anturajul conducerii.

"Dinamo trage de niște străini dubioși, în loc să-i dea șanse unui Tîrcoveanu, care are calități extraordinare! Nu folosim tineri de frică, mai bine băgăm străini, să arătăm că investim și noi!"
Ilie Balaci, la DigiSport

Dinamoviştii care vor fi împrumutaţi

Nume Vârstă Post Meciuri/goluri L1
în acest sezon
P. Petre 19 ani mijlocaş de bandă 8/-
Corbu 22 ani fundaş dreapta 1/-
Dudea 19 ani fundaş central 3/-
Tîrcoveanu 19 ani mijlocaş central -/-
Vl. Olteanu 20 ani fundaş stânga 4/-
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.