Liga 1

Mulțescu, extrem de nervos la finalul meciului cu Chiajna: "Am o experiență de 40 ani în fotbal, nu mă păcălește un arbitru. E o rușine!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 decembrie 2016

Antrenorul lui CSU Craiova a caracterizat în termeni duri arbitrajul lui George Rădulescu din remiza de la Chiajna, scor 0-0. 

"Ne-am obișnuit să ratăm. Ca să sintetizez, am atacat tot meciul. Am jucat cu o echipă de fotbal-baschet, au jucat pe doi pivoți, prea multă bubuială pe mingea a doua. Au jucat cu vreo șase turnuri de control, zici că erau baschetbaliști.

Am întâlnit un arbitraj inimaginabil, incalificabil. Am avut penalty nedat, mi-a confirmat mai multă lume. Prea multe faulturi greșit semnalizate, offside-uri aiurea. Am experiență de 40 ani, nu mă păcălește un arbitru. E o rușine!

Bălgrădean a prins o zi bună, a apărat tot. Când n-a mai apărat, noi nu am fost în stare să înscriem. Îmi pare rău că n-am avut îndemânarea să materializăm șansele pe care le-am avut. Păcat, poate la anul", a spus Mulțescu la TV Dolce Sport. 

CSU Craiova a remizat pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-0, și a ratat ocazia de a trece pe primul loc.

"Înainte de campionat am fi fost mulțumiți dacă ne-ar fi spus cineva că vom acumula 37 puncte. Acum regretăm că nu am strâns mai multe, am pierdut meciuri pe care trebuia să le câștigăm. Sperăm să rămânem în play-off, apoi vom vedea ce va fi, ne vom juca șansele"
Bogdan Vătăjelu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.