Liga 1

FOTO și VIDEO Record negativ de asistență în istoria Stelei! » Reporterul Gazetei a putut număra spectatorii la Steaua - ACS Poli

+4 Foto
Foto: Vlad Nedelea

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 17 decembrie 2016

Meciurile Stelei de pe Arena Naționlă stârnesc tot mai puțin interes din partea fanilor roș-albaștri, iar imaginile de la partida cu ACS Poli (1-0) sunt dezolante.

Frigul de afară, rezultatele proaste şi controversa legată de marca Steaua au făcut ca la partida de azi gruparea roş-albastră să înregistreze un record negativ de asistenţă. Atât de puţină lume a fost prezentă pe Arena Naţională, încât reporterul Gazetei care a mers la stadion a reuşit să-i numere, persoană cu persoană, pe cei din tribune.

Totalul? Numai 541 de suporteri, 10% dintre aceştia luând loc la lojele arenei. Sunt cei mai puţin fani pe care Steaua i-a avut probabil la un meci considerat pe teren propriu, în afara celor în care a fost nevoită să evolueze cu porţile închise.

Radiografia tribunelor la meciul de azi

Locaţia/Nr. spectatori
Peluze - 140
Tribuna a II-a - 120
Tribuna I - 234
Loje - 47
TOTAL - 541

Cea mai slabă asistență înregistrată de Steaua pe Arena Naționlă până la acest meci a fost tot la un meci jucat cu ACS Poli, în octombrie 2015, în Cupa Ligii. Atunci, 800 de fani au urmărit din tribune victoria cu 1-0 a Stelei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.