Campionate

Pep Guardiola îşi doreşte un mijlocaş de la Arsenal şi este dispus să plătească 30 de milioane de euro

foto: reuters

Articol de Tibi Demeter  —  duminică, 18 decembrie 2016

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, este pregătit să plătească 30 de milioane de euro pentru Alex Oxlade-Chamberlain, în următoarea perioadă de mercato, conform celor de la The Sun, citaţi de Daily Star.

Arsene Wenger s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că Guardiola şi-a anunţat planurile chiar înainte meciului dintre cele două formaţii, programat duminică, de la ora 18:00.

Cele mai multe dintre zvonuri îl dau ca şi plecat de pe Emirates Stadium pe Oxlade-Chamberlain.

Internaţionalul englez de 23 de ani a intrat în ultimele 18 luni de contract, însă "tunarii" nu i-au făcut o ofertă de prelungire a înţelegerii până acum.

Guardiola speră ca acest lucru să fie un avantaj şi să-l poată aducă pe Chamberlain pe Etihad luna viitoare. Spaniolul este un mare fan al jucătorului încă din perioada în care o antrena pe Bayern Munchen, dar acum şansele ca cei doi să lucreze împreună s-au mărit consistent.

Motivele pentru care Guardiola şi-l doreşte pe mijlocaşul englez sunt multiple.

Oxlade-Chamberlain este un mijlocaş versatil care l-ar putea înlocui chiar şi pe Ilkay Gundogan, germanul s-a accidentat grav la ligamente şi va rata restul sezonului.

Fotbalistul lui Arsenal a înscris de două ori şi a oferit patru pase decisive în 14 meciuri din Premier League în actuala stagiune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.