Liga 1

Liga 1 sub gheață, oficialii LPF sub plapumă! » Detalii incredibile din CULISE: tur de forță pentru o reacție: "Cu gerul nu te pui!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2016

Imediat după ce Marius Avram a fluierat finalul meciului dintre ASA Târgu Mureș și Pandurii, partidă abandonată după 45 de minute la 2-0 din cauza refuzului oaspeților de a mai continua pe terenul înghețat, televiziunile deținătoare a drepturilor TV au încercat să obțină primele reacții oficiale din partea LPF pentru a lămuri lucrurile. 

Moderatorul emisiunii "DigiSport Special", Vali Moraru, a dezvăluit că oficialii LPF au fost foarte greu de convins să iasă public pentru a face precizări. 

Președintele Gino Iorgulescu n-a răspuns la telefon, la fel s-a întâmplat cu secretarul general Justin Ștefan.

Nici vicepreședintele Robert Pongracz nu a acceptat să vorbească, el motivând că este în vacanță, în Spania, și că nu cunoaște problema.

De asemenea coordonatorul departamentului de competiții, Mircea Călin, a transmis că nu el este cel care trebuie să dea explicațiile și că acest drept îi revine șefului departamentului de comunicare. Moraru a anunțat însă că nici Marius Mitran n-a fost de găsit la telefon.

Până la urmă secretarul general Justin Ștefan a fost cel care "s-a sacrificat", însă doar la rugămințile insitente ale unui alt om din cadrul Ligii, Octavian Țopa, după cum chiar jurnalistul DigiSport a mărturisit.

După mai bine de 30 de minute de la finalul jocului, Justin Ștefan a reacționat. Concluzia LPF? Vremea, televiziunile și arbitrul sunt vinovații!

"Anotimpul e împotriva noastră şi nu putem să-l controlăm. Aceasta este situaţia infrastructurii fotbalistice din România.

Ar trebui să încercăm să tragem meciurile la o altă oră, mai ales în luna decembrie, dar ne-am lovit de refuzul televiziunilor.

Comisia de Disciplină va determina a cui e vina, noi nu ne putem antepronunţa. Cel care stabileşte practicabilitatea sau impracticabilitatea terenului de joc este arbitrul. Acesta a decis că terenul e practicabil, el a apreciat aşa.

Pandurii îşi va prezenta cazul la Comisia de Disciplină. Dacă se va stabili că terenul e impracticabil, şi sunt dovezi în acest sens, se va merge pe o anumită cale regulamentară", a zis Justin Ștefan la TV Digi. 

Jucătorii celor de la Pandurii au refuzat să revină pe teren în repriza a doua a meciului cu ASA Târgu Mureș. Scorul după 45 de minute era 2-0. Fotbaliștii celor de la Pandurii au acuzat starea gazonului de la Mureș, care în multe porțiuni era înghețat. Cel mai probabil, oltenii vor pierde cu 0-3 la "masa verde". 

GALERIE FOTO IMAGINI HORROR! Cum arata gazonul de la Târgu Mureș cu puțin timp înainte de ASA - Pandurii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.