Liga 1

Crăciunescu nu-l iartă pe Avram! Cere excluderea lui din arbitraj: "A dat dovadă de inconștiență! Cine ești tu?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 decembrie 2016

Ion Crăciunescu, fostul șef al CCA, a comentat faptul că meciul dintre ASA și Pandurii a fost întrerupt după prima repriză, după ce jucătorii gorjeni au refuzat să mai intre pe teren din cauza gheții de pe gazon.

Fostul arbitru l-a atacat pe centralul Marius Avram și a spus că acesta ar trebui exclus din arbitraj pentru că permis ca meciul să se joace.

"Este imposibil, oricât ai încerca să înțelegi. Mie mi se pare că arbitrul a dat dovadă nu numai de necunoaștere, ci și de inconștiență. Nu se poate juca nimeni cu siguranța oamenilor.

Probabil că arbitrii cred că dacă merg acolo și nu se joacă meciului, nu primesc baremul. Au zis să-și ia banii. La ploaie mai merge, dar e vorba de gheață. 

Eu nu acceptam așa ceva. Nu e lipsit de fair-play, când e vorba de sănătate. Eu nu vreau să-i expun pe acești oameni la risc. Nimeni nu poate contesta că era terenul înghețat.

Eu dacă aș fi la Comisia Centrală și aș avea un asemenea arbitru, l-aș da afară. Cine ești tu să ignori o literă a regulamentului? Toată lumea vedea că terenul era înghețat, mai puțin arbitrul", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.