Cupa Ligii

Amenințări după meciul ASA - Pandurii: "Dacă va fi la fel, vom folosi cuie! Sau nu ne prezentăm"

FOTO: Captură TV Dolce Sport

Articol de Cornel Biholari  —  Monday, 19 December 2016

Ionuț Popa a văzut ce s-a întâmplat ieri la partida ASA Tg. Mureș - Pandurii și amenință că echipa sa nu va intra în teren contra mureșenilor dacă gazonul de pe "Trans-Sil" se prezintă la fel.

ASA ar urma să joace cu ACS Poli miercuri în turul semifinalei Cupei Ligii, iar tehnicianul bănățenilor a venit cu o propunere inedită: meciul să se joace pe Arena Națională

"Am văzut și aseară și la Tg. Mureș – Botoșani, în care trebuia aplicat articolul 44, teren impracticabil, și în acest caz cel care răspunde 100% e arbitrul. Nu am inteles de ce s-a dat drumul la joc atunci, nici la CFR – Poli.

Noi ne-am dori să jucăm la București semifinala. Și ce frumos ar fi un cuplaj cu Steaua – Dinamo. Ar fi cea mai frumoasă perspectivă dictată de LPF și toată lumea ar fi mulțumită. Doar acolo se mai poate juca, nu știu unde se mai poate juca pe 21 decembrie. Ar fi cel mai frumos cadou, un cuplaj ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Dacă e înghețat vom folosi cuie, iar dacă nu ne lasă arbitrul, nu începem jocul. Și Tg. Mureș ar trebui să facă la fel. Nu vrem să punem în pericol integritatea jucătorilor. Am văzut ieri că arbitrul putea să pice să-și rupă o mână. Ce se întâmpla atunci?", a declarat Ionuț Popa.

  • Partida ASA Tg. Mureș - ACS Poli este programată miercuri, de la ora 20.30, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.