Liga 1

FOTO EXCLUSIV La alții se poate! Hagi arată cluburilor cum ar trebui să se prezinte un teren din Liga 1: gazon impecabil

Articol de Ionuţ Coman  —  luni, 19 decembrie 2016

În ultimele etape, multe meciuri din Liga 1 s-au disputat în condiții dificile, din cauza zăpezii și a terenurilor înghețate.

Deși cluburile din Liga 1 sunt obligate să aibă gazon cu încălzire, multe dintre arene se prezintă în condiții impracticabile, care nu le permit jucătorilor să aibă cele mai bune evoluții.

Totuși, cei de Viitorul demonstrează că în Liga 1 pot exista stadioane cu gazon impecabil, pe care se poate juca fotbal de înaltă calitate. La baza de pregătire de la Ovidiu, instalația de încălzire merge de la începutul lunii noiembrie. De atunci, a funcționat fără oprire.

Astfel, terenul arată perfect, fără gheață, chiar dacă afară sunt temperaturi sub 0 grade. Echipa lui Hagi plătește 15.000 de euro pe lună pentru ca instalația să funcționeze, costul pe zi fiind de 500 de euro, potrivit informațiilor GSP.RO.

Citește și: GALERIE FOTO Poftiți la fotbal, dacă aveți curaj! Cum arată gazonul de la Târgu Mureș cu puțin timp înainte de ASA - Pandurii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.