Liga 1

GALERIE FOTO Momente emoționante la Mediaș! Cristi Balaj a plâns înaintea ultimului meci pe care îl va conduce la centru

+7 Foto
Capturi DolceSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 decembrie 2016

 Meciul Gaz Metan - Astra este ultimul pentru arbitrul din Baia Mare, chiar în anul în care a împlinit 45 de ani, limita de vârstă pe plan internaţional.

Startul partidei a fost întârziat cu 5 minute pentru ca arbitrul să fie premiat de FRF, LPF, Gaz Metan și Astra. 

Cristi Balaj nu s-a putut abține și chiar a început să plângă în timp ce crainicul anunța că acesta va fi ultimul său meci. 

Un amplu material despre cariera lui Cristi Balaj, unul dintre cei mai importanți arbitri români puteți citi în Premium.GSP.ro: Cristian Balaj se retrage din arbitraj după 22 de sezoane » De azi, fluierul devine o amintire! Scrisoarea emoționantă a lui Balaj

"Am crezut că voi fi mai pregătit, dar m-a depăşit momentul, e greu după atâtea meciuri. Şi dimineaţa, când m-am trezit, am plâns, nu m-au ajutat nici colegii pentru că m-au sunat şi-mi plângeau la telefon.

Nu a existat an în care să nu existe greşeli, nu există vreun campionat în care să nu existe greşeli. Am demonstrat şi eu acum câteva etape că sunt pământean şi nu robot. Cel mai frumos meci pe care l-am arbitrat a fost în faţa a 85.000 de spectatori, Milan - Auxerre", a spus Balaj la finalul meciului, la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.