Liga 1

Lyon 7?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dupa sase titluri consecutive, OL nu-si mai face griji. "Al 7-lea va veni normal", spune patronul Aulas. Franta la blocstarturi. si nimeni nu se intreaba: "Cine va cistiga?". De sase ani, sfirsitul e acelasi. Lyon campioana. Nicaieri in Europa nu s-a vazut o asemenea performanta. Dar Ligue 1 nu mai este demult o cursa cu 20 de echipe, ci o lupta a tuturor impotriva lui OL. Patronul Jean-Michel Aulas, care a rezervat un buget de 200 de milioane de euro pentru acest sezon, asteapta calm "al saptelea titlu. E ceva normal. si vreau sa ne depasim recordurile".

Totusi, titlul nu e garantat. Macar pentru ca: antrenorul e nou, Alain Perrin, sistemul modificindu-se din 4-3-3 in 4-4-2; au fost trei pierderi importante, Malouda, Abidal si Tiago; recrutarea n-a avut mare impact, desi a venit si campionul mondial Grosso; Juninho, contestat de unii coechipieri, a abandonat banderola de capitan; Fred s-a intors tirziu din vacanta si cu glezna dreapta in ghips; accidentarile au influentat pregatirea; Coupet a suferit o ruptura a ligamentului lateral intern al genunchiului sting si va lipsi minimum 4 luni.






ROMINI
Tamas rezerva?

Bratu a ajuns la Dinamo, Keseru a retrogradat cu Nantes, dar Daniel Niculae n-a ramas singurul roman din Ligue 1. Mai mult, proaspatul sosit a aterizat chiar la el in echipa: Gabriel Tamas a semnat pe patru ani cu Auxerre, care a platit 3 milioane de euro, cit era clauza de reziliere a contractului "tricolorului" la Spartak Moscova. Totusi, sustine L'Equipe, "Tamas si Marcos Antonio, adus si el in vara, nu par pregatiti deocamdata sa faca duet in centrul apararii, de aceea se pare ca brazilianul va juca alaturi de Mignot la inceput". Iar Daniel Niculae ar putea fi si el rezerva in prima etapa, la Lyon.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.