Liga 1

EXCLUSIV Cadou de Crăciun de peste 100.000 de euro! O vedetă a Stelei și-a lăsat mască antrenorul și colegii » Cum a apărut la antrenament

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  marţi, 20 decembrie 2016

Gabriel Enache și-a achiziționat de curând un Alfa Romeo 4C de peste 100.000 de euro, deși în garaj mai deținea două modele de lux, ambele de 280.000 de euro.

Cu un salariu de 12.000 de euro pe lună, Gabriel Enache este unul dintre fotbaliștii Stelei care-și permite să-și facă poftele extravagante. Colecționar de ceasuri și iubitor al parfumurilor de lux, puțină lume știe că fundașul de 26 de ani este pasionat și de mașini. Și nu de orice fel de mașini, ci de cele scumpe.

Fotbalistul a băgat din nou adânc mâna în buzunar pentru a-și face o nouă plăcere. Gabi și-a cumpărat un super-Alfa Romeo 4C de culoare albă cu care și-a făcut deja prezența la antrenamentele echipei din Berceni. 

Face senzație pe șosea

Prețul de catalog al mașinii pornește de la 60.000 de euro, dar pentru fiecare dotare și modificare prețul crește semnificativ. De exemplu, pentru farurile speciale pe care și le-a montat pe mașină, Enache a plătit 3.000 de euro, pentru culoarea tapițeriei și pentru culoarea mașinii încă 4.000 de euro, iar pentru alte detalii de finețe la bordul mașinii a mai plătit încă 5.000 de euro.


Foto: Topgear.com

Pe lângă acestea, a mai scos din buzunar încă 40.000 de euro pentru dotări de siguranță, de navigație și alte dotări suplimentare care puteau fi adaptate pe mașină

Toate detaliile și ce mașini mai are Enache puteți aflat din ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.