Cupa Ligii

Duelul cu Steaua îl inspiră pe Andone: "Tratăm meciul ca pe unul de cupe europene" » Mesajul "Fălcosului" pentru fanii dinamoviști

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 decembrie 2016

Tehnicianul lui Dinamo, Ioan Andone, a prefațat partida pe care Dinamo o va disputa joi împotriva Stelei, în manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii.

"Nu cred că Steaua e favorită, jucăm pe teren propriu şi trebuie să luăm o opţiune de calificare. Ne trebuie o victorie fără gol primit, pentru că se joacă tur-retur. Noi îl tratăm ca pe un meci de cupe europene, să ne obişnuim cu aşa ceva. 

Fac un apel la suporterii noştri: la meciul trecut au fost al 12-lea jucător şi mi-aş dori să vină şi acum în număr mare, avem nevoie de ei, trecem printr-o perioadă dificilă, cu lucruri proaste, cum a fost ultimul joc, pe care nu trebuia să-l pierdem indiferent de teren. Dar dacă Liga zice că terenurile sunt bune, n-avem ce să facem", a spus Ioan Andone, conform TV Digi Sport. 

  • Dinamo- Steaua, manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii, se va disputa joi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.