Campionate

Fellaini e pe picior de plecare de la United » Două cluburi s-au înscris la negocieri

FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Andrei Paraipan  —  marţi, 20 decembrie 2016

AC Milan este aproape să realizeze prima mutare a iernii: aducerea lui Marouane Fellaini. Belgianul este nemulțumit de situația sa la Manchester United și își dorește să plece. În afară de Milan, și rivala Inter îl vrea pe mijlocașul lui United.


Marouane Fellaini este foarte aproape de o despărțire de Manchester United, deși mai are 1 an și jumătate de contract. AC Milan e interesată de serviciile sale, iar transferul se poate face în perioada de mercato din Ianuarie.

Fotbalistul belgian este nemulțumit de statutul de rezervă la englezi, acesta jucând până acum numai în 17 meciuri pentru ”diavolii roșii”. Conform The Times, el a discutat și cu colegii săi despre acest lucru. Pe lângă asta, le-a spus că vrea să plece în această iarnă.

AC Milan este în pole-position pentru achiziționarea mijlocașului belgian. De asemenea, Inter este și ea interesată de această mutare.

Fellaini a fost surprins zilele trecute plimbându-se în Milano, împreună cu fratele lui, Mansour. Astfel că sunt șanse ca transferul să se concretizeze în această iarnă, mutare care ar mulțumi ambele părți. Belgianul ar avea șansa de a juca la una dintre cele mai puternice echipe din lume și ar putea juca mai multe meciuri, iar United ar putea obține o sumă mare de bani de pe urma lui.

surse: thesun.co.uk, hitc.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.