Cupa Ligii

Andone s-a dat de gol înaintea meciului cu Steaua: "Vom reveni la acea formulă"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 decembrie 2016

Antrenorul lui Dinamo a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa mâine seară, contra Stelei, în manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii. 

"Avem în minte rezultatul din campionat, care a fost unul bun pentru noi. Trebuie să luăm o opțiune serioasă de calificare mâine, să avem o strategie bună și, măcar acum, pe sfârșit de an, să aducem o bucurie suporterilor.

Am ceva probleme de lot, Busuladzici este suspendat, Gnohere nu a putut fi recuperat după accidentarea de la Mediaș. În schimb, l-am recuperat pe Mahlangu, iar tot restul lotului e valid.

Bine că se va juca în condiții bune, pentru că pe Arena Națională terenul este încălzit. Steaua va veni să marcheze, pentru că ar ajuta-o mult un gol în deplasare", a spus Andone. 

"Fălcosul" a dezvăluit și formula pe care o va folosi în meciul cu Steaua de mâine.

"Posibil să schimb sistemul pentru meciul de mâine, posibil să fiu mai ofensiv, voi reveni la 4-3-3, pe care l-am folosit tot sezonul ăsta. O să încercăm să facem presing sus, să ținem Steaua departe de poartă.

Sunt nemulțumit de locul din clasament, dar mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, lucrez cu profesioniști. În meciul cu Iași au fost în teren șapte jucători noi aduși de mine.

După meciul de mâine vom face o analiză, trebuie să terminăm pe primele două locuri, eu cred că încă se poate să îndeplinim acest obiectiv", a spus Ioan Andone la conferința de presă premergătoare meciului cu Steaua. 

  • Dinamo- Steaua, meci contând pentru semifinalele Cupei Ligii, se va juca joi seară, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.