Nationala

VIDEO+FOTO Se degradează Arena! Lojele și stâlpii de susținere din zona VIP sunt într-o stare deplorabilă

+27 Foto
Foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 21 December 2016

La 5 ani de la finalizarea construcției Arenei Naționale, stadionul arată tot mai rău. Nu doar gazonul reprezintă un impediment pe cea mai mare arenă a țării, ci și pilonii de rezistență de la intrarea pe stadion.

Peisajul cu care sunt întâmpinați suporterii care intră pe la zona VIP a Arenei Naționale e cu adevărat dezolant. Pilonii de susținere sunt într-o degradare evidentă. Imaginile surprinse de reporterul GSP.ro spun totul.

Dar nu numai exteriorul stadionului e jalnic, ci și lojele de la etajul doi al stadionului, unde se vede clar că a pătruns apa și au rămas urme, dar s-a format și igrasie. Pe lângă acestea și pereții interiori sunt scorojiți.

Gazeta Sporturilor a mai scris iarna trecută despre problemele cu care se confruntă Arena Națională.

Trebuie amintit și faptul că Arena Națională a fost închisă la finalul anului trecut din cauza neregulilor în ceea ce privește acoperișul cu care e dotat stadionul. În cele din urmă, stadionul bucureștean a primitul avizul ISU după 4 luni de inactivitate!

234.000.000 €234 de milioane de euro a costat construirea Arenei Naționale, stadion care poate găzdui până la 55.600 de oameni

42 de loje VIP
are Arena Națională (19 la etajul 1 și 23 la etajul 2)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.