Liga 1

EXCLUSIV Replică dură pentru Gigi Becali, după atacul dezlănțuit al patronului stelist: "Ne ruga să-i facem hârtii ca să iasă mai repede"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Alin Grigore  —  joi, 22 decembrie 2016

Adrian Bumbescu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul Stelei a afirmat că fostul fotbalist al clubului venea la palat pentru a "cerşi" bani.

"N-am ce să-i răspund unei asemenea persoane. El să nu uite că cerşea milă la mine şi la unul dintre coloneii de pe vremea când el era în puşcărie. Ne ruga să-i facem hârtii pentru a putea ieşi mai repede. Dar aşa e omul uită după ce îi faci bine.

Eu am fost cu Bărbulescu la palat că avea el nevoie de câte ceva, dar nu poate să- mi zică Becali mie că am venit să cerşesc. Nu m-am dus cu Didi la palat niciodată, am fost doar cu Bărbulescu o singură dată. Cât despre faptul că ma face beţiv... eu n-am băut cu el să ştie el cum sunt. Să se potolească cu declaraţiile astea", a spus Bumbescu pentru GSP.RO.

"M-a deranjat atitudinea lui Bumbescu. Venea la Palat și cerșea 2.000 de euro, venea cu Bălan, Dumnezeu să-l ierte, și cerșeau bani. L-am angajat și le ziceam oamenilor «ce dacă e bețiv?» El le spunea familiilor care aveau copii la clubul meu să se ducă la CSA, la Boroi" Gigi Becali 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.