Liga 1

Panduru se ia de Reghecampf! N-a mai rezistat și a spus tot în direct la TV: "De ce zic asta?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 decembrie 2016

Basarab Panduru dă de pământ cu tactica lui Laurențiu Reghecampf și nu înțelege cum a ajuns Steaua să evolueze atât de prost în luna decembrie. 

"În ultimele meciuri ai o grămadă de înfrângeri, aşa ai terminat anul, în genunchi. Nu găseşti nicio explicaţie şi, teoretic, la ce spun ei că se întâmplă acolo, ultima parte trebuia să fie mai bună.

De ce spun asta, pentru că de fiecare dată când vine un jucător, auzi că nu este pregătit, sau nu este pregătit cum vor cei de la Steaua. Perioada de acomodare probabil că trebuie să fie de 2-3 luni, după care începi să te obişnuieşti şi cu exerciţiile, şi cu ce vrea antrenorul, şi cu tactica echipei.

Şi practic ultima parte ţi se părea că aia trebuia să fie mai bună, nu? E, la ei ultima parte a fost cea mai slabă.

În momentul asta ai impresia că toată lumea poate să fie titular, sau toată lumea poate să fie rezervă. Adică indiferent că joacă unul sau altul, nu e nici o diferenţă la Steaua.

Dinamo cred că în momentul asta are antrenorul potrivit, cred că trebuie ajutat, cred că trebuie să i se aducă jucători buni şi cred că Andone poate să facă treaba.

Steaua are antrenor bun, care a făcut treabă. Doar că în ultima parte a lui, ultimul mandat la Steaua, nu a mai făcut nimic din ceea ce a spus. Adică în primul mandat a venit, a spus facem aia, aia, aia şi aşa s-a întâmplat. Acum a spus nişte lucruri şi rezultatele au fost total altele", a declarat Panduru la TV Dolce Sport.

Steaua a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-4. Acesta a fost turul semifinalelor Cupei Ligii României. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.