Cupa Ligii

EXCLUSIV Trei reacții auzite în tribune la Derby de România » Rotariu, somat să plece la Steaua + Ce jucător reprezintă viitorul lui Dinamo

Articol de Alin Grigore  —  vineri, 23 decembrie 2016

Dinamo n-a avut mari emoții în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii și a învins marea rivală pe Arena Națională, scor 4-1.

În marea majoritate a cazurilor, spectatorii de la tribuna a doua de la meciurile lui Dinamo sunt foarte vocali. Și asta s-a întâmplat și în jocul de aseară. GSP.ro prezintă 3 dintre cele mai tari reacții ale suporterilor dinamoviști de la tribuna a doua!

1. "Rotariule, pleacă, bă, la Steaua!"

Dorin Rotariu a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 70 în locul lui Alin Dudea. De când a intrat și până la final a fost apostrofat de marea majoritatea a spectatorilor aflați la tribuna a doua, în condițiile în care Rotariu a fost cel care a marcat ultimul gol al meciului.

"Nea Andone, la ce l-ai băgat pe Rotariu? Lasă-l să plece la Steaua! Du-te, bă, la Steaua și lasă-ne cu fițele tale!", a fost una dintre reacțiile suporterilor.

8
 a fost nota primită de Rotariu în Gazetă

2. "Dudea, tu ești viitorul, tată!"

Ioan Andone a surprins pe toată lumea când l-a trimis în teren din primul minut pe mijlocașul Alin Dudea (19 ani). Tânărul fotbalist a făcut un meci bun și a fost notat de Gazeta Sporturilor cu 6.

Alin Dudea a fost schimbat în minutul 70, în locul său fiind introdus Rotariu. În momentul în care a ieșit de pe teren mai multe voci din tribună l-au încurajat pe fotbalist, iar mulți consideră că el e viitorul echipei: "Bravo, Dudea! Tu ești viitorul, tată! Bravo!".

3. Lazăr, printre favoriții tribunei

Vali Lazăr a început meciul pe banca de rezerve, dar a intrat pe teren în minutul 28 în locul accidentatului May Mahlangu. Evoluția mijlocașului de 27 de ani i-a încântat pe fanii ”câinilor”, care l-au aplaudat la fiecare atingere a balonului: "Așa, Lăzărică, așa!".

După golul de 3-1 reușit de Lazăr, fotbalistul a mai luat o doză de afecțiune și respect din partea propriilor suporteri: "Ăsta e cel mai bun om al nostru, alături de Hanca. Ăștia înțeleg ce e aia Dinamo. Poate li se măresc salariile să rămână la noi, că sunt tineri!".

8
a fost nota primită de Lazăr în Gazetă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.