Liga 1

Revoluție la Steaua! Becali dă afară o echipă întreagă! New-entry pe lista neagră a patronului » Surpriză la capitolul veniri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 December 2016

Gigi Becali a anunțat numele jucătorilor care vor pleca de la Steaua. Patronul roș-albaștrilor l-a inclus pe lista neagră și pe Rareș Enceanu.

De asemenea a vorbit și despre veniri. A anunțat că vor ajunge și doi fundași centrali la echipă, însă niciunul nu e din țară. 

"O să fie de exemplu Golubovici, Aganovici, Dan Popescu, Bourceanu, ultimului expirându-i contractul. Mai sunt vreo doi-trei copii pe acolo. Poate e și Enceanu printre ei", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Steaua a plătit pe Enceanu 250.000 de euro celor de la FC Brașov în 2015. Jucătorul fusese propus de MM la Steaua în 2013, însă Becali și-a adus aminte de el abia în 2015 și l-a cumpărat.

...despre veniri: ”Cred că-l rezolvăm şi pe Budescu, iar lui Teixeira i-am propus un salariu care îi convine. Urmează să facă el propunerea Astrei, să se despartă de comun acord.

Revine şi Tănase, oricum suntem foarte puternici. O să luăm 100% şi doi fundaşi centrali. Îi ştiu, dar nu sunt din ţară”, a afirmat Becali.

Lukasz Szukala ar putea fi unul dintre fundașii doriți de Gigi Becali la Steaua. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.