Liga 1

A răbufnit! Reghe luat la rost de o legendă a Stelei: "E o echipă fără orientare. Trebuie să te întrebi ce se întâmplă?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 decembrie 2016

Gabi Balint n-a mai rezistat și l-a criticat dur pe Laurențiu Reghecampf pentru jocul dezamăgitor pe care-l arată Steaua în ultima vreme.

"Steaua, o echipă fără orientare. Cu o posesie în lateral, fără finalizare. Steaua atacă pozițional, dar rar ajunge la poartă. Steaua nu are identitate. Jocul Stelei este fără orizont. În afară de posesie, nu vezi nimic", și-a început Balint analiza la TV Digi Sport.

"TREBUIE SĂ TE ÎNTREBI CE SE ÎNTÂMPLĂ?"

Balint nu înțelege nici cum jucători precum Boldrin, De Amorim, Golubovici, Tade, Enache sau Jakolis nu fac diferența la Steaua, deși la fostele lor echipe erau vedete.

"Au venit jucători care la echipele lor au demonstrat că au valoare, iar aici nu reușesc să se ridice nici la 50 la sută din ceea ce au demonstrat. Toții jucătorii pe care i-au adus sunt jucători valoroși. În momentul în care tu i-ai adus și vezi că nu dau nici jumătate din randamentul pe care-l aveau la celelalte echipe trebuie să te întrebi de ce, ce se întâmplă?

Nu poți da vina pe accidentări, pentru că fac parte din viața fotbaliștilor, dar dacă sunt prea dese trebuie să te întrebi de ce.

Este problema lor, noi nu ne putem pronunța, nu putem spune că antrenează prost, pentru că nu știm ce se face, noi spunem doar ce vedem la meciuri", a adăugat Balint.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.