Liga 1

CSA Steaua aduce noi lămuriri în privința războiului cu Gigi Becali! Ce șanse de împăcare mai sunt + planurile lui Lăcătuș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 decembrie 2016

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, susține că șansele de împăcare dintre clubul său și echipa lui Gigi Becali sunt reduse. De asemenea, e foarte optimist atunci când vorbește despre planurile lui Marius Lăcătuș. 

"Nu m-am întâlnit niciodată cu Becali şi nici nu am vorbit cu el. Nu ştiu dacă FSCB intră în faliment. Pe mine mă privesc doar problemele Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Avem o acţiune în instanţă pentru recuperarea prejudiciului care se ridică, în urma evaluării făcute de către un evaluator, la suma de 37 de milioane. Instanţa va lua o decizie în privinţa sumei şi aşa mai departe.

Ne dorim ca brandul care aparţine CSA să fie protejat, să fie o exclusivitate a CSA. Asta e tot ce ne dorim, să ne protejăm mărcile şi să le valorificăm noi", a zis Petrea conform TV Digi Sport.

...despre planurile lui Lăcătuș: "Lăcătuş a avut contacte cu generaţia de aur, cei care au câştigat Cupa Campionilor Europeni. Sunt discuţii şi toate vor fi dezvăluite la momentul oportun.

E o cale prea lungă şi momentan noi avem un proiect pe care l-am promis suporterilor noştri.

Dorim să ne înscriem în liga a patra, să parcurgem paşii, să promovam şi să ne sincronizăm cu finalizarea stadionului de fotbal", a explicat Petrea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.