Liga 1

Lăcătuș amintește de epoca de aur a Stelei: "Mă întâlnesc săptămânal cu Valentin Ceaușescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 decembrie 2016

CSA Steaua va avea iar echipă de fotbal, de această dată în Liga a 5-a din București și speră ca după fiecare sezon să promoveze în următorul eșalon.

Totodată, MApN a câștigat și prima mare bătălie cu Gigi Becali, care a fost obligat să schimbe numele echipei, asta dacă Înalta Curte de Casație și Justiție va lua hotărârea că decizia e definitivă.

Marius Lăcătuș, coordonatorul secției de fotbal de la CSA, pune și el presiune și amintește de cea mai bună perioadă a Stelei din vremea când la putere era Ceaușescu.

"Mă întâlnesc săptămânal cu Valentin Ceaușescu sau dacă nu ne vedem vorbim la telefon. Ne înțelegem minunat, mai ales după Revoluție. Înainte nu-mi permiteam prea multe, deși din echipă eu glumeam cel mai mult.

Valentin e de un optimism incurabil. Așa a fost mereu. Îmi aduc aminte că în 1985 după primul tur din Cupa Campionilor ne-a spus că vom câștiga trofeul. Noi dădeam din coate și râdeam pe ascuns. Ziceam că e nebun. Dar Valentin Ceaușescu venea primul și pleca ultimul de la stadion", a declarat Lăcătuș pentru revista FRF, citat de Adevărul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.