Liga 1

Trei reacții de la oameni importanți de fotbal după ce Viitorul a terminat 2016 pe primul loc: "Credeam că Steaua are cel mai bun lot..."

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 decembrie 2016

Viitorul a terminat anul 2016 pe primul loc în Liga 1, iar acest lucru a surprins pe toată lumea, mai ales după campania de achiziții spectaculoasă a Stelei din vară. 

Evoluțiile echipei lui Gică Hagi au surprins pe toată lumea. Ciprian Marica, Mircea Lucescu și Ioan Ovidiu Sabău îl laudă pe Hagi pentru munca depusă la Ovidiu. 

"Credeam că Steaua are cel mai valoros lot şi cea mai bună echipă, dar Viitorul este echipa care surprinde pe toată lumea.

Trebuie să-i felicităm. Să-l felicităm pe Gică Hagi pentru ceea ce face la Viitorul”, a spus Marica.

"Îl cunoaştem foarte bine pe Gică Hagi. A reuşit să transmită mentalitatea de învingător şi jucătorilor”, a spus Lucescu.

„Joacă cel mai spectaculos fotbal, o echipă foarte bine instruită. Fiecare jucător ştie ce are de făcut. Se pot realiza foarte multe lucruri atunci cînd ai stabilitate, aici e o muncă de 2-3.

Câte lucruri frumoase se pot realiza, dar la el marele câştig este că are şi un preşedinte foarte valoros”, a spus Sabău.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.