Liga 1

EXCLUSIV Steaua se transformă! Becali mută echipa din București » Planul secret al patronului roș-albaștrilor + cum se poate numi echipa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 decembrie 2016

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă detalii din războiul dintre CSA și Gigi Becali, pentru marca și numele Steaua.

Florin Talpan, juristul Armatei, anunță că nu cedează niciun centimetru în războiul cu Becali și forțează falimentarea Stelei actuale cu procesul în care-i cere despăgubiri. Patronul echipei se gândește să se mute.

"Procesul continuă, suma e cea care a fost fixată: 37 de milioane de euro", anunță Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv. Victoria Armatei în acest litigiu ar conduce la un deznodământ clar, falimentarea societății pe care o conduce Becali. Pentru că e exclus ca el să achite despăgubirea uriașă.

ACASĂ SAU LA GIURGIU

Becali are un plan pe care l-a mai pomenit în ultima vreme: să preia alt club și să mute acolo o parte dintre jucătorii pe care îi are acum. Din Liga 1 ar avea două variante principale: FC Voluntari și Astra.

Primul club e în Pipera, acasă la Gigi. A fost inventat și finanțat de primăria pe care o conduce Pandele, finul patronului de la FCSB.
Astra e și ea atractivă. Ioan Niculae nu mai e interesat de fotbal, ar ceda clubul. Societatea nu are datorii, ceea ce e un avantaj important într-un moment în care multe formații apelează la insolvență ca să-și "topească" debitele.

Are și stadion la Giurgiu și o arenă la Ploiești pe care o folosește pentru antrenamente, facilități pe care FCSB nu le deține.

Citește toate detaliile în ediția digitală - AICI - după ora 00:00 sau în zori, la chioșcuri. 

Tot azi exclusiv print: 

» Steaua îi dă lui Budescu la semnătură de 4 ori mai mult decât Astra! Toate detaliile din culisele negocierilor

» INTERVIU. Fost coleg cu Aguero și Balotelli, Alex Nimely face o comparație flatantă: "Viitorul îmi aduce aminte de City" 

» INTERVIU. Boștină s-a lansat în afaceri. De ce spune despre Becali: "Merge cam departe cu batjocura"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.