Nationala

Gică Popescu îl atacă și pe Daum: "Aici a ajuns fotbalul românesc, cel mai bun fotbalist al anului nu joacă la națională!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 decembrie 2016

Gică Popescu l-a lăudat pe Denis Alibec, desemnat de Gazeta Sporturilor cel mai bun fotbalist român al anului 2016, și este de părere că acesta are calitățile necesare pentru a evolua la cel mai înalt nivel în străinătate.

Fostul fundaș al Barcelonei a atras atenția și asupra faptului că Alibec nu a evoluat deloc sub comanda lui Christoph Daum.

"Alibec îmi place foarte mult, are calităţi incredibile. Păcat că, la cât fotbal ştie, joacă la noi. La cât fotbal ştie, poate să joace foarte uşor în străinătate.

Alibec a ieşit jucătorul anului fără să joace în naţională. La nivelul acesta a ajuns fotbalul românesc. Dăm premiul de cel mai bun jucător al anului unui fotbalist care nu joacă în echipa naţională", a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

Atacantul de 25 de ani a făcut parte din lotul ales de Daum pentru meciurile cu Armenia și Kazahstan, dar nu a evoluat niciun minut până acum, de când pe banca tricolorilor a fost instalat selecționerul neamț.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.