Liga 1

Șumudică s-a întâlnit de două ori cu George Copos » Ce i-a transmis fostul patron în legătură cu Rapidul

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 decembrie 2016

Marius Șumudică regretă foarte mult dispariția Rapidului și spune că s-a întâlnit de două ori cu fostul patron George Copos și au vorbit despre formația giuleșteană.

"Eu cred că cea mai mare greșeală a fost că a plecat George Copos. Omul dădea banii, era ok. Eu regret ce se întâmpla la Rapid pentru că iubesc echipa asta. Copos îmi trimite mesaje după meciurile importante. Mă felicită!

M-am mai întâlnit cu Copos de două ori și mi-a zis că nu-l interesează să revină în fotbal. Eu aș face orice pentru ca Rapid să nu moară", a declarat Șumudică la TV Dolce Sport.

Șumudică i-a transmis și un mesaj clar lui Valerii Moraru: "Dacă-l văd pe Valerii Moraru pe stradă? Ar fi bine să nu mă întâlnesc cu el! E ca și cum aș fi luat eu Rapidul și nu aș fi făcut nimic, așa a făcut Moraru".

Antrenorul Astrei susține că momentan nu e alături de niciuna dintre cele două echipe ale Rapidului din Liga a 5-a (AFC Rapid și Mișcarea Feroviară):Nu știu exact ce echipe ale Rapidului sunt în Liga a 5-a. Trebuie să mă documentez, să văd exact unde e palmaresul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.