Stranieri

Dorinel nu merge singur în Irak » Unul dintre golgeterii Ligii 1, aproape de a semna cu Zakho

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 January 2017

Dorinel Munteanu a semnat deja cu FC Zakho, iar irakienii plănuiesc acum și transferul lui Cristian Bud, atacantul de 31 de ani al lui CFR Cluj.  

Bud intră în ultimele luni de contract, iar în cazul în care clujenii nu bat palma pentru un transfer în această perioadă de mercato, riscă să-l piardă gratis la vară.

Salih Jaber, căpitanul lui Zakho și fost fotbalist la Universitatea Craiova și Gloria Buzău, a confirmat negocierile dintre CFR și noua echipă a lui Dorinel Munteanu și susține că cele două părți trebuie doar să stabilească ultimele detalii legate de suma de transfer.

"În proporție de 80% transferul este realizat. Mai trebuie să ajungem la un acord cu cei de la CFR Cluj asupra sumei de transfer. Oricum, Bud devine liber din vară, astfel că ardelenii preferă să-l dea acum. Este vorba despre o sumă în jur de 50.000 de euro. Cu jucătorul ne-am înțeles.

Dacă va confirma, în vară va semna un alt contract, valabil un sezon iar salariul său se va dubla automat. Deocamdată, pentru cinci luni va încasa 140.000 de dolari", a spus Salih Jaber pentru TV Digi Sport.

11 goluria marcat Bud în cele 17 partide jucate pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.