Tenis

Simona Halep se oprește în optimile de finală de la Shenzen » Eliminată de o jucătoare care nu este în top 50 WTA

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 ianuarie 2017

Simona Halep, locul 4 WTA, a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Shenzen, după ce a pierdut în trei seturi împotriva Katerinei Siniakova (locul 52 WTA), scor 3-6/6-4/5-7.

Jucătoarea din Cehia a controlat în totalitate primul set și a condus cu 4-0, înainte ca Halep să reușească să câștige primul game al meciului. Halep a salvat două mingi de set, dar Siniakova nu a mai ratat și a treia șansă de a închide primul act, scor 6-3.

În cel de-al doilea set, Simona și-a pierdut serviciul la scorul de 1-1, dar a revenit imediat și a făcut rebreak. La scorul de 3-3, Siniakova și-a fructificat cea de-a doua minge de break și a trecut din nou la conducerea meciului. Halep a cerut intervenția lui Darren Cahill la pauza dintre game-uri, apoi a urmat un game maraton în care Siniakova a salavt o minge de break, însă a cedat la cea de-a doua. Românca nu a mai pierdut niciun game până la finalul actului secund și a închis setul pe serviciul adversarei.

Setul decisiv a debutat cu 5 break-uri consecutive, iar Siniakova a condus cu 4-2. Deși a dat semne de revenire după o serie de trei game-uri consecutive câștigate, Halep a cedat pe final, iar jucătoarea cehă s-a impus în decisiv cu 7-5.

Siniakova o va întâlni în sferturile de finală pe învingătoarea partidei Sojanovici - Jabeur.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.