Tenis

Serena Williams eliminată în optimile de finală de la Auckland de numărul 72 WTA

+1 Foto
Serena Williams, foto: reuters

Articol de Calota Alexandru  —  Wednesday, 04 January 2017

Jucătoarea americană de tenis, Serena Williams, a fost eliminată surprinzător în optimile de finală ale turneului WTA de la Auckland de către compatrioata sa, Madison Brengle.

Numărul 72 mondial a revenit de la scorul de 4-1 pentru Williams și a reușit să se impună cu scorul de 6-4 6-7 (3-7) 6-4, obținând una dintre cele mai importante victorii ale carierei.

Brengle a declarat la finalul partidei că „este foarte frumos, ceva la care visezi mereu, să joci cu cei mai buni din lume”, conform Fox Sports.

Înaintea acestei partide, cele două jucătoare s-au întâlnit și în 2015, meci în care actualul număr 2 mondial și deținătoare a 22 de trofee Grand Slam a câștigat cu 6-0 6-1.

"Ultima dată când am jucat cu Serena am reușit să iau un singur game, însă azi am fost cu siguranță mai bună".

Aparent, Serena nu a jucat doar împotriva adversarei sale de astăzi, care a reușit să returneze mai multe servicii ale numărului 2 mondial, ci s-a luptat și cu vremea de la ora meciului, vântul care s-a stârnit provocând-o să facă mai multe greșeli decisive pentru deznodământul partidei.

În sferturile de finală de la Auckland, Madison Brengle va juca împotriva jucătoarei din Letonia, Jelena Ostapenko, numărul 44 mondial.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.