Stranieri

Se epuizează creditul?! Fiorentina vrea să-l vândă pe Tătărușanu la sfârșitul sezonului

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday 5th of January 2017 12:00

Directorul adjunct al Gazzettei dello Sport, Luca Calamai, susține că Fiorentina va aduce alt titular în locul portarului român

Mai are contract cu Fiorentina doi ani și jumătate, numai că viitorul său e tot mai instabil. Ciprian Tătărușanu ar putea schimba aerul în vară, conducerea squadrei viola căutând un titular de mai mare încredere. E opinia exprimată de directorul adjunct al Gazzettei dello Sport, Luca Calamai.

"La vară rămâne doar polonezul"

"Pentru acest sezon se va merge înainte cu Tătărușanu, Dragowski și Lezzerini. Apoi, în iunie nu va rămâne decât portarul polonez și va fi transferat un alt număr 1. Fiorentina nu este interesată de Sportiello, goalkeeperul Atalantei fiindu-i oferit recent", a declarat șefului redacției toscane, în interviul dat agenției Firenzeviola, acordându-i lui Tătă nota 6,5 pentru evoluțiile din acest sezon.

Medie de 1,33 goluri primite pe meci

Alternând meciurile și paradele reușite cu gafe și intervenții ezitante, Ciprian, care face 30 de ani peste o lună, n-a fost protejat de fundașii săi. Dovadă c-a încasat 24 de goluri în 18 etape (medie 1,33/meci), Fiorentina având cea mai vulnerabilă defensivă de la revenirea în Serie A, în 2004!

7 meciuriîn care a luat cel puțin două goluri are Tătărușanu în acest campionat. A închis poarta Fiorentinei de 6 ori

4.500.000 €este cota de piață a lui Ciprian, potrivit transfermarkt.de, în scădere cu 10% față de acum un an

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.