Liga 1

EXCLUSIV Ce antrenor a ratat Pandurii! A fost propus la formația gorjeană, care l-a refuzat în detrimentul lui Petre Grigoraș » Acum e lider în Cipru și e "vânat" de cluburi din țări importante

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 January 2017

Pandurii Târgu Jiu traversează momente dificile în acest moment și pentru că a făcut câțiva pași greșiți în acest sezon.

Pambos Christodoulou (49 de ani) este un nume care nu spune nimic în România. Tehnicianul cipriot a fost propus la formația gorjeană, însă șefii clubului nu l-au dorit.

Trecut pe la echipe precum Doxa, Olympiakos Nicosia, Anorthosis și chiar naționala Ciprului, tehnicianul o pregătește acum pe AEL Limassol, pe care a mai condus-o în sezonul 2011-2012.

După 17 etape este pe primul loc în campionat, cu 40 de puncte, la egalitate cu APOEL Nicosia. Este neînvins de 7 meciuri, perioadă în care a strâns 6 succese și un egal.

Tehnicianul cipriot a fost propus în vară celor de la Pandurii, dar gorjenii l-au preferat pe Petre Grigoraș. Acum acesta este dorit de echipe din Turcia, Grecia, Spania și Portugalia, având un CV interesant, mai ales că este fost selecționer.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.